![]() |
Pustka zalewa mi umysł... Jestem jak dziecko z obcym DNA... Mam ciągłe omamy... Żyję w świecie, w jakim chciałabym żyć. Widzę, co chciałabym widzieć. Jestem tym, kim zawsze pragnęłam być... I mam to, o czym marzyłam by mieć. Ciebie. Ale czasem wracam do rzeczywistości... Wracam do niej codzień rano i nie czuję Twoich włosów na poduszce obok... nawet zapach Twojego ciała dawno wyleciał przez uchylone okno... Nie znoszę chłodu, wiedziałeś o tym... Teraz tylko On jest moim przyjacielem. On, jak nikt inny, potrafi ukoić moje rozgrzane ciało. I mnie. |
|
Tak napisali inni: |
05.12.2008 :: 18:29 :: 80.50.54.230 czasem tak sie dzieje ze cos robi PYK i peka... okropne to jest... wszystko co zle ewoluuje na Twoich oczach i nie mozesz tego zatrzymac. ajj zycie Ci zebyc jeszcze zdazyla |
25.11.2008 :: 20:19 :: proxy.vide-sat.pl zamknij to okno bo sie przeziebisz! :( |
21.11.2008 :: 21:15 :: abmh251.neoplus.adsl.tpnet.pl rzab. Melancholijny odlot :) |
21.11.2008 :: 19:06 :: pc247.przemysl.sdi.tpnet.pl wyłącznie On i On na wyłączność. świetnie :) |
Talk.pl :: Wróć |